• Friss
OrthoDots TISZTA (48 Szám) - Nedvesség Aktív, Szilikon Fogászati Viasz Alternatíva a Fájdalmat Okozott, hogy Fogszabályzót.

OrthoDots TISZTA (48 Szám) - Nedvesség Aktív, Szilikon Fogászati Viasz Alternatíva a Fájdalmat Okozott, hogy Fogszabályzót.

HUF 0.33
Elérhető.

Áruk

MOST BOTOK MÉG JOBB – Új fogszabályozó viasz alternatív ragasztó 2 X erősebb is működik, a széleit egyértelmű az igazító tálcák.A tökéletes fogszabályozó viasz alternatíva marad hosszabb, mint a hagyományos fogászati viasz.KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ - A két ujjal (lásd videó), csipet fogszabályozó ragasztó oldalára rá a vizes készülék 3-5 másodperc, hogy lehetővé teszik, ragasztó készlet.SOKOLDALÚ FOGSZABÁLYOZÓ VIASZ ALTERNATÍV Működik minden fogszabályozó s készülékek, beleértve a tiszta igazító tálcák mouthguards.KÉNYELMES CSOMAGOLÁS - Orthodots, fogszabályozó viasz alternatív jön kényelmes használatos alkalmazások – a szabvány a modern higiénikus egészségügyi termékek.ORVOSI MINŐSÉGŰ ANYAGOK - Ortho Dots TISZTA készült világos, orvosi minőségű szilikon nedvesség-aktivált ragasztó technológia.MOST BOTOK MÉG JOBB – Új fogszabályozó viasz alternatív ragasztó 2 X erősebb is működik, a széleit egyértelmű az igazító tálcák.A tökéletes fogszabályozó viasz alternatíva marad hosszabb, mint a hagyományos fogászati viasz.KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ - A két ujjal (lásd videó), csipet fogszabályozó ragasztó oldalára rá a vizes készülék 3-5 másodperc, hogy lehetővé teszik, ragasztó készlet.SOKOLDALÚ FOGSZABÁLYOZÓ VIASZ ALTERNATÍV Működik minden fogszabályozó s készülékek, beleértve a tiszta igazító tálcák mouthguards.KÉNYELMES CSOMAGOLÁS - Orthodots, fogszabályozó viasz alternatív jön kényelmes használatos alkalmazások – a szabvány a modern higiénikus egészségügyi termékek.ORVOSI MINŐSÉGŰ ANYAGOK - Ortho Dots TISZTA készült világos, orvosi minőségű szilikon nedvesség-aktivált ragasztó technológia.Bemutatkozik Ortho Dots EGYÉRTELMŰ.Az új átlátszó jellemzője Ortho Dots EGYÉRTELMŰ volt alapján fejleszteni a #1 beteg kérése, hogy mit tehetnénk, hogy Ortho Dots még jobb.Ortho Dots TISZTA készült egy átlátszó Egészségügyi Minőségű Szilikon tartalmaz egy saját nedvesség-aktivált ragasztó réteg.Ellentétben a hagyományos fogászati viasz, nincs szükség arra, hogy száraz a zárójel alkalmazása előtt.Ortho Dots VILÁGOS, rendkívül moldable, kényelmes, könnyen alkalmazható.Maradnak a sokkal hosszabb, mint a fogászati viasz (akár 24 órán belül), ezért biztonságos a használata közben enni, nem inni.Tartalmaz használatos, higiénikusan csomagolt Ortho Dots. 1. Nyissa meg az egyéni alkalmazása. 2. Csak a bevont oldalon látható át a csomagot ragasztó. 3. Alkalmazni, nyomja meg a gombot, majd csipet öntapadó oldalát nedves zárójelben 3-5 másodperc, hogy lehetővé teszik, ragasztó készlet.FIGYELMEZTETÉS : Ha van egy allergiás reakció, ne használja tovább, majd konzultáljon egy egészségügyi szakember.

Részletek

Az ügyfelek választása