• Friss
Öntözés Emitter, Csepegtető Emitter Öntözés Kibocsátó a Gyep Mezőgazdasági Kerti(Kék)

Öntözés Emitter, Csepegtető Emitter Öntözés Kibocsátó a Gyep Mezőgazdasági Kerti(Kék)

HUF 327.60
Elérhető.

Áruk

Nagy öntözés cserepes növények, a mezőgazdaság, gyep, kerti locsoló öntözés csepegtető.Képes fenntartani állandó, amikor hosszú megállapításáról vagy vérnyomás-ingadozás, öntözés egyenletessége, lassú öntözés mértéke lehetővé teszi a talaj, hogy felszívja a vizet még teljesen a gyökér zónái a növények. 360 fokban állítható, 8 spray lyuk, meg lehet állítani a víz arány is elzárja a víz áramlását. 1/4-a barb menetes csatlakozás, 1/4 tömlő, alkalmas 0.157 a/0.276 a(belső/ külső átmérő) cső.Forgatás a lehetővé teszi, beállítása, valamint átmérője dobja le, hogy egy teljes kikapcsolás keresztül egy racsnis mechanizmus, valamint egy kicsit a bázison.Szolgáltatás : 1. 360 fokban állítható, 8 spray lyuk, meg lehet állítani a víz arány is elzárja a víz áramlását.2. 1/4-a barb menetes csatlakozás, 1/4 tömlő, alkalmas 0.157 a/0.276 a(belső/ külső átmérő) cső.3. Nagy öntözés cserepes növények, a mezőgazdaság, gyep, kerti locsoló öntözés csepegtető.4. Forgatás a lehetővé teszi, beállítása, valamint átmérője dobja le, hogy egy teljes kikapcsolás keresztül egy racsnis mechanizmus, valamint egy kicsit a bázison.5. Képes fenntartani állandó, amikor hosszú megállapításáról vagy vérnyomás-ingadozás, öntözés egyenletessége, lassú öntözés mértéke lehetővé teszi a talaj, hogy felszívja a vizet még teljesen a gyökér zónái a növények.Specifikáció : Elem Típus : Öntözés Emitter Material : PEColor : Mint látható, a picture Product Méret : Kb. 25x20x10mm / 0.98x0.79x0.39in Súly : Kb. 210g / 7.4 oz Application : virágágyások, pázsit, tereprendezés, zöldségek, kert, mezőgazdaság, cserepes növények, teraszok, virág ládák, szőlő, üvegházak, óvodák, hidrokultúrás, gazdaságok, illetve egyéb kereskedelmi öntözőrendszerek vagy bentlakásos otthona közelében fekvő alkalmazások.A csomag Lista : 100 x Öntözés Emitter Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Részletek

Item Type:
Irrigation Emitter
Material:
PE
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 25x20x10mm / 0.98x0.79x0.39in
Weight:
Approx. 210g / 7.4oz
Application:
Flower beds, lawns, landscaping, vegetables, gardens, agriculture, potted plants, terraces, flower boxes, vineyards, greenhouses, nurseries, hydroponics, farms and other commercial irrigation systems or residential home gardens and landscape applications.
Package List:
100 x Irrigation Emitter:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Az ügyfelek választása