• Friss
MZhugz Kanapé Karcolás Protector a Macskák Balra&Jobbra-Egy sor Világos Szürke

MZhugz Kanapé Karcolás Protector a Macskák Balra&Jobbra-Egy sor Világos Szürke

HUF 1.00
Elérhető.

Áruk

HEVY VÁM BÚTOR PROTECTOR - 55"x23.6" heavy duty macskakarmolás 10-szer jobb anti vakarja teljesítmény, hogy megvédje a bútorokat, hogy elpusztult a macskák.A macskák vakarja része a mat készült tiszta növényi szizál, ami ártalmatlan, hogy a macskák.Szizál inkább környezetbarát, mint a műanyag, valamint jobban ellenáll a karcolás, mint a szövet.Csúcsminőségű ANYAG - A macska bútorok protector készült kiváló minőségű természetes szizál, ami egyáltalán nem mérgező, nem allergiás a macskákra, tartósabb, biztonságosabb, mint a pvc fólia.TELJESEN LÁTHATATLAN - A rugalmas Kanapé Őr úgy tervezték, hogy megfeleljen a kanapén, tökéletesen, amúgy is fedezi a sérült csúnya részeket, így egy "új" kanapé neked.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ - Nem gyakorlat vagy a körmök szükséges, gyors telepítés az állítható tépőzáras pánt anélkül, hogy károsítaná a kanapé, könnyen húzza ki, majd újra felhasználható.KOCKÁZAT nélkül VÁSÁROL - A MZhugz, kínálunk 100% magas minőségű elégedettségi garancia, 30 napos pénz vissza.Bátran forduljon hozzánk, ha van-e probléma a macskakarmolás Mat.Csomag Tartalmazza : 1 x Bútor Protecto Világos szürke Bal 1 x Bútor Protecto Világos szürke Igaz, HA a kanapé karfa kevesebb, mint 12 cm széles,hogy könnyen tudja használni.De ha a kanapé karfája több, mint 12 cm széles,lehet, Hogy nem tudja kijavítani, nagyon határozottan.Specifikáció : Anyag : Sisal Size : 55"x23.6" A MZhugz CSAPAT.Szakterületünk a gyártás, mind az értékesítés, a pet termékek.A gyakorlati, kreatív termékek a karcolások ellen, hogy a bútorok a legjobb védelem.Díszítse otthonát egyedi stílusát.Hozza nagyobb kényelem érdekében.Nehéz Bútorok Karcolás Őrök A bútorok protector célja, hogy adjunk több biztonság a bútorok.A macska fogja találni kizárt, hogy karcolja meg a kanapén, vagy egyéb bútorok.Természetes Szizál Anyag Elutasítja a Vinil bútor védő, vegyi anyagok, a protector célja, hogy a biztonságos, egészséges harapni, karmolni a macskák, használata biztonságos.További Jellemzők : 1.Tökéletesen illeszkedik a bútorok felületén, védi a bútor, a kárt, valamint hozzon létre egy jó játék környezetben, a macska. 2. Könnyen telepíthető az állítható heveder, rugalmas tépőzáras, gyors telepítés. 3. 10-szer jobb anti vakarja teljesítmény, hogy megvédje a bútorok. 4. Folt-ellenálló, könnyen tisztítható, könnyű használat.

Részletek

Material:
Sisal
Size:
55x23.6
ABOUT MZhugz TEAM. :
We specialize in the manufacture and sale of pet products. Provide practical and creative products against scratches to give your furniture best protection. Decorate your home with unique style. :
Bringing you more convenience. :
Heavy Duty Furniture Scratch Guards :
Our furniture protector is designed to add more security for your furniture. Your cat will find there is no way to scratch the couch or other furniture. :
Natural Sisal Material :
Reject the Vinyl furniture protector of chemicals, our protector aim to provide a safe and healthy biting or scratching for your cats, safe to use. :
More Features:
1.Perfectly fit the furniture surface, protect the furniture from damage, and create a good playing environment for the cat. :
2. Easy to install with the adjustable strap and flexible velcro, quick installation. :
3. 10 times better anti scratching performance to protect your furniture. :
4. Stain-resistant, easy to clean, easy to use. :

Az ügyfelek választása