• Friss
Húzza Le Szekrényben Rudat,Emeld Húzza Le Fogas Rúd,Állítható Szélesség ruhafogas,Szekrény, Fogas Rúd Lógó Ruhák(670~900Mm)

Húzza Le Szekrényben Rudat,Emeld Húzza Le Fogas Rúd,Állítható Szélesség ruhafogas,Szekrény, Fogas Rúd Lógó Ruhák(670~900Mm)

HUF 1.33
Elérhető.

Áruk

▼Tartós Alumínium-oxid : Húzza le a Szekrény Vasúti Épített Alumínium Ötvözet Oxidációs Kezelés,Nagy Szilárdságú,Nem Rozsdásodik, Nem Csak, hogy Megfeleljen az Igényeinek Világosság, Hanem azt Is Biztosítja a Tartósságot, valamint Első Osztályú a Megvalósíthatóságot. ▼Állítható Szélesség : Alkalmas Szekrény Belső Szélesség : Körülbelül 490-1220 Mm(19.2" 48"), a Szélessége Cső állítható Miatt A Telesdesign Így Illik Szekrény Is.|▼Helytakarékos : Hogy Teljes mértékben Használják ki a Nagy Hely, Amely NEM Tudjuk Elérni, Hogy Mentse Helyet A Szekrényben.A Szekrény Felvonó Fogas Megadja azt a Képességet, hogy Felmászik a Sínek Magasabb, Mint érhető el, Mivel a Húzza le a Hidraulikus Rendszer, Így a Tér Alján a Fogas vagy a Polcon, hogy Megmentse a Szekrény Hely. ▼Helytakarékos : Hogy Teljes mértékben Használják ki a Nagy Hely, Amely NEM Tudjuk Elérni, Hogy Mentse Helyet A Szekrényben.A Szekrény Felvonó Fogas Megadja azt a Képességet, hogy Felmászik a Sínek Magasabb, Mint érhető el, Mivel a Húzza le a Hidraulikus Rendszer, Így a Tér Alján a Fogas vagy a Polcon, hogy Megmentse a Szekrény Hely. ▼Többcélú : Extra Lóg Tér, Ruházat, Kiskereskedelmi Áruház, Otthonában, Irodájában, vagy Táncolni a Szobában.Tökéletes a Folyosón, Bejárat, Hálószoba, Gardrób, Mosókonyha, illetve Erkély is tartozik. ▼Könnyen Telepíthető : Lehet Telepíteni a Kabinet, vagy Fal Felületre, Nagyon Kényelmes, Perforált Telepítés, Nagyon Masszív, Több Méretben, Szabadon Állítható.Leírás : Ideális Rack Nagy Tétel – Valaha Aggódik, Hogy Hosszú Ruha préseltem Könnyen, Ha össze van Ez a láda Elég Magassága Lehet Akasztani Nagy Tétel Ruhát, Mint Például a Hosszú Ruha, Kabát, Üzleti Öltöny./> Termék : Liftable Hidraulikus Mosott Ruhát Vasúti / Szekrényből a Ruhákat Vasúti / Ruházat Szervező/> Telepítés : Alkalmas Minden Típusú Fal Lapos Lyuk Telepítés/> - Anyag : Alumínium Cső + Műanyag/> - Stílus : Modern/> - Kabinet Belső Méret : 49-122 Cm/> - Szín : Ezüst/> - a Csomag Tartalmazza : 1 X Szekrény Vasúti Csak/> az Alkalmazás : Hálószoba, Gardrób, Mosókonyha, Erkély, Ruházati Kiskereskedelmi Áruház, Szövet, Butik, Stúdió vagy Bálterem Extra Lóg Tér./> Megjegyzés : a/> 1. Kérem, Engedje meg, 0-2 cm Hiba Miatt Kézi Mérés.Köszönöm A Megértést./> 2. Monitorok Nem Kalibrált Azonos, Elem Szín Jelenik meg Képeket Lehet Mutatja Kismértékben eltér a Valós Tárgy.Kérjük, Vegye az Igazi, Mint a Standard./> 3. Ha a Vásárlás, Kérjük, az Intézkedés a Szekrény Első, Majd Válassza ki a boltokban, Ami Illik hozzád, hogy Kerülje a vásárló Hibát./> 4. Ha Kell Más, Különböző Stílusok, Kérlek, Gyere A Boltba, hogy Válasszon.

Részletek

Az ügyfelek választása