• Friss
Folyékony Szemceruza. BÁRSONY EGÉSZ NAP VÍZÁLLÓ Folyékony szemceruza TOLLAK. Folt Bizonyíték. Több Szín közül lehet Választani.

Folyékony Szemceruza. BÁRSONY EGÉSZ NAP VÍZÁLLÓ Folyékony szemceruza TOLLAK. Folt Bizonyíték. Több Szín közül lehet Választani.

HUF 3.33
Elérhető.

Áruk

VÍZÁLLÓ SZEMCERUZA : MAGÁBAN FOGLALJA A 3 TOLLAK.Új, közvetlen tinta rendszer.Bársony olyan könnyen használható!Hogy fog kinézni, mint egy sminkes fel a szemceruza, miután végzett.Folyékony Szemhéjtus Toll egy Bársony tipp applikátor ecset tökéletes szerkezet teszi lehetővé a maximális kontroll, valamint a termék mennyiségét, hogy jön ki szabályozott tökéletesen.Egy toll kéne, hogy az utolsó hónapok.Bársony Szemceruza Toll víz alapú folyékony bélés.Kúpos, puha tipp ad az előnye, hogy létre sem merész vonalak egy drámai megjelenés, vagy nagyon vékony vonalak, klasszikus, elegáns megjelenés.Szem Bélés által Bársony hosszú távú gyors száraz tápszert.Bársony az egyetlen folyadék szemceruza, precíziós ellenőrzés tipp.Ez a folyadék szemceruza, meglepően könnyű alkalmazni.Folt Ingyenes Folt Bizonyíték Folyékony Szemhéjtus a forradalmi Bársony Tipp sima alkalmazás.ugrálás, húzza, vagy húzza!.TARTALMAZ 3 TOLLAK.Bársony új víz alapú folyékony szemceruza rugalmas kúpos bársony, mint a borravaló.Ez a tipp lehetővé teszi, hogy a szemceruza, hogy suhan a szuper sima részletesebben, ellenőrzési, illetve precizitással.Rendkívül könnyű létrehozni vastag, merész vonalak drámai este nézd, vagy nagyon vékony részletes vonal egy klasszikus mindennapi stílusban.Miből Bársony más?Belül minden toll van egy kis labdát az is megtalálható a körömlakk.Ez lehetővé teszi, hogy keverjük össze a szemceruza, mielőtt minden használat megakadályozására szétválasztása színű, becsomósodik.A bársony tipp hosszabb, mint a legtöbb hüvelyek egy kúpos hegye.Miután egy kúpos hegye lehetővé teszi, hogy a tipp vékony részletes vonalak vagy, hogy gyakoroljon nyomást a vastag folytonos vonal.Ez létrehoz sokoldalúság.Ahelyett, hogy a különböző eszközök, egyszerűen használja a Bársony a friss nappali stílus, izgalmas este nézd meg még jelmez teszik ki.Távolítsa el meleg vízzel, majd ruhával.

Részletek

Az ügyfelek választása