• Friss
Fogas Fali, 8 Horgok Keményfa Baseball Ütővel. Teljesen Összeszerelt, Szórakoztató Piszkafa. Egyedi Ajándék Sport Rajongók.

Fogas Fali, 8 Horgok Keményfa Baseball Ütővel. Teljesen Összeszerelt, Szórakoztató Piszkafa. Egyedi Ajándék Sport Rajongók.

HUF 5175.00
Elérhető.

Áruk

HASZNOS & EGYEDÜLÁLLÓ : A szabadalmaztatott bár közgyűlés egy sima, csiszolt fém kivitel, amely tökéletesen ékezetek bármilyen dekoráció.EREDETI FA SZERVEZŐ : Minden bat 31" hosszú készült, keményfa, s bár közgyűlés foglalja a 8 nagy horgok, minden, amely képes a gazdaság több ballcaps.GYAKORLATI & FUNKCIONÁLIS : EGY praktikus tároló szuvenír, majd jersey kijelző minden szoba a házban, vagy a nappaliba.HARDVER TARTALMAZZA : A közgyűlés fűrészfog fogasok elhelyezett vissza a könnyű szerelés a fali.Két gipszkarton rögzíti, csavarok mellékelve a kényelem.Választékát SZÍNEK : eladjuk a különböző színek.Csatlakoztassa a kedvenc csapata matrica, hogy tökéletes a wall art (matricák külön megvásárolható).HASZNOS & EGYEDÜLÁLLÓ : A szabadalmaztatott bár közgyűlés egy sima, csiszolt fém kivitel, amely tökéletesen ékezetek bármilyen dekoráció.EREDETI FA SZERVEZŐ : Minden bat 31" hosszú készült, keményfa, s bár közgyűlés foglalja a 8 nagy horgok, minden, amely képes a gazdaság több ballcaps.GYAKORLATI & FUNKCIONÁLIS : EGY praktikus tároló szuvenír, majd jersey kijelző minden szoba a házban, vagy a nappaliba.HARDVER TARTALMAZZA : A közgyűlés fűrészfog fogasok elhelyezett vissza a könnyű szerelés a fali.Két gipszkarton rögzíti, csavarok mellékelve a kényelem.Választékát SZÍNEK : eladjuk a különböző színek.Csatlakoztassa a kedvenc csapata matrica, hogy tökéletes a wall art (matricák külön megvásárolható).Minden fa ütővel felére csökken, finoman csiszolt, festett, festett és bár közgyűlés csatolt.Falra szerelés a hardver tartalmazza.Célja, hogy tartsa az elemeket, mint például sapkák, kabátok, mezek, hátizsák, felszerelések, valamint több.Mind denevérek tömör fa, 31 cm hosszú.Fontold meg a kedvenc MLB matrica hozzátenni, hogy extra különleges valamit a sport szerelmese, a ház vagy, mint egy nagy ajándék, hogy a super fan az életben.

Részletek

Az ügyfelek választása