• Friss
Falon Lógott, Medence, Mosdó Kis Ruhatár-Medence Téglalap Kerámia mosdó jobbos (Bal Kéz Mosogató Szett(a Csap&Leürítés))

Falon Lógott, Medence, Mosdó Kis Ruhatár-Medence Téglalap Kerámia mosdó jobbos (Bal Kéz Mosogató Szett(a Csap&Leürítés))

HUF 9801.00
Elérhető.

Áruk

Ez a Modern Ruhatár Mosogató készült üveges kína, fehér magasfényű lazúrt.A jobb kéz érintse meg a lyuk-medencében egy kortárs néz ki, téglalap alakú, így ideális fürdőszoba, ruhatárba, vagy segédprogram szobák.A falon lógott medence mérete 365*185*90mm.A kis medence alkalmas bármilyen kis hely.Egyetlen érintéssel lyuk csaptelep.Kérjük jegyezni, hogy a Csapok & Hulladékok nem tartoznak ide, kérlek, keresd meg őket a boltban.Kapsz egy mini falon lógott, medence, mosdó.Vállaljuk a felelősséget a termék ügyfél-elégedetlenség : A medence mosogató jön a 30 napos pénz-visszafizetési Garancia bármilyen okból, illetve 12 hónapos garancia a minőségi kapcsolatos kérdések.Ez a modern medence illeszkedik tökéletesen a tér tudatos, modern fürdőszoba.Ez a gyönyörűen tervezett fürdőszoba-medence gyártott kiváló minőségű üveges kína, bevonva egy magas fényű mázzal, hogy biztosítsa a tartós kivitelben.Minden XIFIRY medencék közé egy 1 Év Garancia a nyugalmat.Miért válassza a XIFIRY Falon Lógott, Ruhatár-Medencében? ✔Ez a Magas Minőségű, Felületre Szerelt Téglalap alakú Kerámia mosdó tökéletes kis szobák, ensuites valamint a ruhatárba. ✔Lehet falon lógott, vagy szabadon álló, mint egy pult tetején medence. ✔A merev álláspontot, sima, a stílus.Nagyon jól néz ki, akár a lenyűgöző monoblokk keverő csap, vagy pultra szerelt magas koppintson a ikonra. ✔Jellemzők standard méret koppintson a ikonra, majd a hulladék lyuk lehetővé teszi, hogy válasszon a sokféle csapok. ✔Csodálatos minőségű, kedvező áron.A mini mosogató egy nagy mellett az új fürdőszoba. ✔Gyors szállítás. ✔Guarrenty : vállaljuk a felelősséget a termék ügyfél-elégedetlenség : A medence mosogató jön a 30 napos pénz-visszafizetési Garancia bármilyen okból, illetve 12 hónapos garancia a minőségi kapcsolatos kérdések.Jellemzők : Modern, design Készült, magas minőségű üveges kínai Fehér magasfényű lazúrt Lehet falon lógott, vagy szerelt pulton Egyetlen érintéssel lyuk csaptelep Mellékelt beszerelési utasítások 1 Év Garancia Méretek : Hossz : 365mm Szélesség : 185mm Mélység : 90mm Kérjük, vegye figyelembe : Csap, hulladék nem tartalmazza.Ha kell hulladék csapda kit, kérjük, keresse B07 P77 F1 W9.

Részletek

Az ügyfelek választása