• Friss
Cső Csapda S-Alakú Rugalmas víztartállyal Szakaszon a Víz Cső Csatlakozó Tömlő Konyha/Mosdó Csatorna (Lyuk Átmérő 37mm/1.46-ban)

Cső Csapda S-Alakú Rugalmas víztartállyal Szakaszon a Víz Cső Csatlakozó Tömlő Konyha/Mosdó Csatorna (Lyuk Átmérő 37mm/1.46-ban)

HUF 0.67
Elérhető.

Áruk

[Jó tömítő előadás] a végén A lefolyót van felszerelve, tömítő gyűrű, amely jó tömítés a teljesítmény, valamint anti-aging teljesítmény.Ez egy nagyon praktikus, tartós eszköz. [Tisztán] A vízvezeték kezelték egy különleges folyamat, hogy a víz csőhöz kell takarítanom.Nagyon kényelmes, még akkor is, ha meg kell tisztítani sokáig. [Magas minőségű anyag] Az alsó csatorna, a mosogató készült kiváló minőségű rozsdamentes acél, műanyag anyag, amely nagyon tartós, jó kopásállóság. [Könnyű telepíteni] Ez a mosogató lefolyó csövet fogad el nemzetközi felület, valamint a lyuk átmérője 37mm/1.46-ben.Könnyen telepíthető, csak rakd be használni.Az is nagyon hasznos, ha egy új lefolyó csövet kell cserélni. [Alkalmazandó] A downpipe alkalmas medence downpipes, telepíthető, a konyhai mosogató vagy mosdó mosogató. [Jó tömítő előadás] a végén A lefolyót van felszerelve, tömítő gyűrű, amely jó tömítés a teljesítmény, valamint anti-aging teljesítmény.Ez egy nagyon praktikus, tartós eszköz. [Tisztán] A vízvezeték kezelték egy különleges folyamat, hogy a víz csőhöz kell takarítanom.Nagyon kényelmes, még akkor is, ha meg kell tisztítani sokáig. [Magas minőségű anyag] Az alsó csatorna, a mosogató készült kiváló minőségű rozsdamentes acél, műanyag anyag, amely nagyon tartós, jó kopásállóság. [Könnyű telepíteni] Ez a mosogató lefolyó csövet fogad el nemzetközi felület, valamint a lyuk átmérője 37mm/1.46-ben.Könnyen telepíthető, csak rakd be használni.Az is nagyon hasznos, ha egy új lefolyó csövet kell cserélni. [Alkalmazandó] A downpipe alkalmas medence downpipes, telepíthető, a konyhai mosogató vagy mosdó mosogató.Anyaga : Rozsdamentes acél + Műanyag.Lyuk átmérője : Kb.37mm/1.46-ben.Súly : Kb.303g. (A csatorna, tömítés, tömítő gyűrű, dekoratív fedelét mind a vízvezeték pedig el lehet távolítani).

Részletek

Material:
Stainless steel + Plastic Hole diameter

Az ügyfelek választása