• Friss
Abaodam Kreatív Üreges Hold Alakú Világító Nyaklánc Medál Ékszer Nyaklánc Medál Charm Nyak Dekoráció a Nők, Lányok (Kék)

Abaodam Kreatív Üreges Hold Alakú Világító Nyaklánc Medál Ékszer Nyaklánc Medál Charm Nyak Dekoráció a Nők, Lányok (Kék)

HUF 1.00
Elérhető.

Áruk

Az egyedi, elegáns nyaklánc azonnal a helyszínen fény, bármilyen alkalomra.Az egyszerű, de divatos medálok finom kivitelezés fog neked, elegáns, vonzó.Nem csak a tökéletes dekoráció, de az is egy szép ajándék a család és a barátok.szép kivitelezés, a tartós viselet.Tökéletes ajándékok a születésnapok, esküvők, Anyja' s Nap, Valentin Napi, vagy bármikor, amikor akarod, hogy kifejezze a különleges érzés.Az egyedi, elegáns nyaklánc azonnal a helyszínen fény, bármilyen alkalomra.Az egyszerű, de divatos medálok finom kivitelezés fog neked, elegáns, vonzó.Nem csak a tökéletes dekoráció, de az is egy szép ajándék a család és a barátok.szép kivitelezés, a tartós viselet.Tökéletes ajándékok a születésnapok, esküvők, Anyja' s Nap, Valentin Napi, vagy bármikor, amikor akarod, hogy kifejezze a különleges érzés.Termék Description This elem egy üreges hold alakú medál, nyaklánc, amely gyártott prémium anyag tartós, hosszú távú használatra.Az egyszerű, de divatos medálok finom kivitelezés fog neked, elegáns, vonzó.Nem csak a tökéletes dekoráció, de az is egy szép ajándék a család és a barátok.Jellemzők - Szín : Kék. - Anyaga : Ötvözet. - Méret : 3. 5x3. 2x3 cm. - szép kivitelezés, a tartós viselet. - Az egyedi, elegáns nyaklánc azonnal a helyszínen fény, bármilyen alkalomra. - Tökéletes ajándék születésnapok, esküvők, Anyja' s Nap, Valentin Napi, vagy bármikor, amikor akarod, hogy kifejezze a különleges érzés. - Nem csak a tökéletes dekoráció, de az is egy szép ajándék a család és a barátok. - Az egyszerű, de divatos medálok finom kivitelezés fog neked, elegáns, vonzó. - Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 1 x nyaklánc.

Részletek

Az ügyfelek választása