• Friss
Abaodam 6DB DIY Használja Kristály Epoxi Penész Medál Penész Meghatározott DIY Ékszerek Használata Szerszám Készlet (Fehér)

Abaodam 6DB DIY Használja Kristály Epoxi Penész Medál Penész Meghatározott DIY Ékszerek Használata Szerszám Készlet (Fehér)

HUF 4077.00
Elérhető.

Áruk

Elfogadja szilikon anyagból, tartós, rugalmas használat, valamint hozzon létre gyönyörű ékszereket ezekkel a szilikon formákat.Széles körben alkalmazás : Alkalmas DIY kézműves például kulcstartó, fülbevaló, nyaklánc, ékszer medál készítése.Egy jó választás a kézzel készített néhány érdekes, értelmes, Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a család, barátok, élvezze a boldog időkben.Használata egyszerű : Csak csavar a penész is nyomja ki a medál, amikor az anyag megszilárdulása, a tárolás, távol a por.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Elfogadja szilikon anyagból, tartós, rugalmas használat, valamint hozzon létre gyönyörű ékszereket ezekkel a szilikon formákat.Széles körben alkalmazás : Alkalmas DIY kézműves például kulcstartó, fülbevaló, nyaklánc, ékszer medál készítése.Egy jó választás a kézzel készített néhány érdekes, értelmes, Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a család, barátok, élvezze a boldog időkben.Használata egyszerű : Csak csavar a penész is nyomja ki a medál, amikor az anyag megszilárdulása, a tárolás, távol a por.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Termék Description Included 6db szilikon formák, tökéletes választás a DIY kézimunka szerelmeseinek vagy azoknak akik csak új gyanta, ékszerek készítése.Praktikus, egyedi, profi, pontos.Használhatja a gyanta penész, hogy hozzon létre gyönyörű ékszerek, mint például a fülbevaló, nyaklánc, karkötő, vagy más ékszer medál.Lehet egy kis gyöngyök, csillogó, színes minták.Jellemzők - Szín : Fehér. - Anyaga : Szilikon. - Méret : 7. 5x2. 2x1. 5cm - Elfogadja szilikon anyagból, tartós, rugalmas használat, valamint hozzon létre gyönyörű ékszereket ezekkel a szilikon formákat. - Újrafelhasználható ékszerek casting formák : Készült rugalmas szilikon; kényelmes.Csak csavar a penész is nyomja ki a medál, amikor az anyag megszilárdulása, valamint újrafelhasználható. - Könnyen kezelhető : Csak csavar a penész is nyomja ki a medál, amikor az anyag megszilárdulása, a tárolás, távol a por. - Széles körben alkalmazás : Alkalmas DIY kézműves például kulcstartó, fülbevaló, nyaklánc, ékszer medál készítése. - Jó választás, kézzel készített néhány érdekes, értelmes, Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a család, barátok, élvezze a boldog időkben. - Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 8 x formákat.

Részletek

Az ügyfelek választása